Even voorstellen

Eve Hannant

In het laatste jaar van het voorgezet onderwijs, vroeg mijn moeder mij: ‘is verloskunde niets voor jou?’. Ik had mij op dat moment ingeschreven voor een studie rechten, totaal iets anders! Ik koos ervoor om mijn hart te volgen, een vak te kiezen waar mijn passie ligt. En zo startte ik in 2004 aan de Verloskunde Academie Rotterdam.
In 2009 studeerde ik af van en heb toen een jaar gewerkt in de praktijken op Goeree-Overflakkee en in Hellevoetsluis. Al vlot kreeg ik weer contact met Diane en Marjolein, waar ik in 2009 mijn eindstage had gelopen.

In 2011 werd ik mede-praktijkeigenaar en sindsdien runnen we de praktijk met z’n drieën. Het voelde als thuiskomen, in dit team.
In 2011 ben ik begonnen aan mijn tweede passie, echoscopie in de verloskunde. In 2015 heb ik mij verder gespecialiseerd en maak ik met veel plezier 20-weken-echo’s in de praktijk. Om als verloskundige zo nauw betrokken te zijn bij mensen in de periode van zwangerschap, bevalling en kraambed, vind ik heel bijzonder. Een uitdaging, vind ik het, om te proberen het voor iedereen een mooie ervaring te laten zijn. Ik denk dat verloskunde een van de meest dankbare beroepen is!

Eve Hannant - verloskundige Verloskundige Praktijk Brielle & Westvoorne

Eve Hannant
Verloskundige
Diane Giele
Verloskundige
Marjolein van Pelt
Verloskundige
Marthe Oosterlee
Verloskundige