Zwangerschap

Voorlichtingsavond

Groepsvoorlichting in het Dijckhuis

Elke twee maanden houden we in het Dijckhuis te Vierpolders een groepsvoorlichting voor zwangeren en hun partners. Alle vrouwen tussen 24 en 32 weken zwangerschapsduur worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. De zwangerschap zal slechts heel beknopt besproken worden. De nadruk zal liggen op de bevalling: hoe gaat het in z’n werk en wat kun je verwachten. Ook de voor- en nadelen van pijnstilling zullen besproken worden. Na de pauze komt de kraamtijd aan bod. Hierin zullen kort borstvoeding en flesvoeding besproken worden. Mocht je borstvoeding gaan geven, adviseren we je zeker ook naar een aparte borstvoedingsavond te gaan: deze worden met regelmaat georganiseerd door de diverse kraamcentra.

Voor wie is deze informatieavond bedoeld?

Deze avond is bedoeld om op een prettige en interactieve manier informatie te delen, die bijdraagt aan een plezierige zwangerschap, een goede bevalling en een mooie kraamtijd.
Ouders, die hun eerste kindje krijgen, adviseren wij nadrukkelijk om te komen. Maar ook als je al één of meerdere kinderen hebt, is deze avond zeer zeker de moeite waard.

Meer informatie: vraag onze assistente