Skip to main content

Annelies Hogenes

Assistent

even voorstellen

Ik ben in 2013 bij de verloskundige praktijk begonnen als invalster, omdat de toenmalige assistente ziek was. Hiervoor ben ik 8 jaar werkzaam geweest als kraamverzorgster en 2 jaar als praktijkopleider en planner bij een kraambureau. De zorg heeft er altijd al in gezeten. Ik heb even een uitstap gemaakt als receptioniste, maar de zorg bleef toch trekken.

Om bekwaam te worden in het uitvoeren van medische handelingen heb ik meegelopen bij een medisch diagnostisch centrum in de regio. Ik had nooit kunnen bedenken dat iets als bloed afnemen onderdeel van mijn werk zou zijn! Ik doe het heel graag. Ik heb naast mijn werk bij de verloskundige praktijk dan ook 5 jaar bij een bloedafname locatie gewerkt en heb zo voldoende ervaring kunnen opdoen. Momenteel werk ik ook af en toe als uitvaartverzorgende.

In de praktijk heb ik als taak om de mensen te mogen ontvangen. Tijdens het spreekuur voer ik verpleegkundige handelingen uit, zoals bloeddruk meten, bloed afnemen en urineonderzoek. Tot 24 weken hartje luisteren als cliënten daar behoefte aan hebben. Verder ondersteun ik de verloskundigen met administratieve taken. Tot slot verzorg ik het telefonisch spreekuur op dinsdag, woensdag en donderdag.

Kortom: heerlijk variërend en super mooi werk!

Maak ook kennis
met mijn collega's