Skip to main content

Miranda van Gils

Assistent

even voorstellen

Als meisje van een jaar of 10 zag ik het programma ‘Geef Nooit Op’ waar een wens in vervulling ging om een dag als kraamverzorgster mee te lopen. Dit was ook mijn wens! In 2003 was het zover en was ik gediplomeerd kraamverzorgster. Ik heb getwijfeld om door te studeren voor verloskunde, maar koos er toch voor om, naast mijn werk als kraamverzorgster, de verpleegkunde opleiding te doen in Delft. Na 15 jaar met ontzettend veel plezier en voldoening in de kraamzorg te hebben gewerkt was ik inmiddels toe aan een nieuwe uitdaging. En zo mocht ik in 2020 na intern te zijn opgeleid, bij de dames in Brielle aan de slag als Pretechoscopiste. Met ontzettend veel plezier maak ik sinds 2020, 2D en 3D/4D echo’s. Extra leuk vind ik het als er broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes bij zijn om samen te ontdekken wat we allemaal zien.

Kort hierop kon ik als assistente aan de slag. De kersen op de taart zijn de persoonlijke gesprekken met de zwangere of verse mama’s maar ook zeker papa’s over de uitdagingen die ze tegen komen. Ontzettend fijn als ik ze dan een stapje de goede kant op kan helpen.

Naast al deze al hele mooie bezigheden binnen onze fijne praktijk, begeleid ik samen met de verloskundigen de groepsbijeenkomsten (Centering Pregnancy). Ik doe dit met ontzettend veel plezier en enthousiasme. Centering is echt de plek waar ik al mijn passies van de geboortezorg kwijt kan!

Maak ook kennis
met mijn collega's